Kwaliteit

 

Osnabrugge Elektrotechniek hecht aan kwaliteit. Mede daarom zijn we aangesloten bij een brancheorganisatie en zijn we gecertificeerd conform SCIOS Scope 8 en Scope 10. Daarnaast zijn we erkend inspectiebedrijf conform InstallQ.

 

iKeur

Logo iKeuriKeur is dé brancheorganisatie voor de onafhankelijke en professionele inspecteur op elektrotechnisch gebied. iKeur is een nationaal gezaghebbend platform dat de veiligheid van de elektrotechnische bedrijfsvoering optimaliseert. Zij ontwikkelt standaarden voor vakbekwaamheidseisen, inspectievormen en rapportages en borgt de toepassing daarvan. Tevens is iKeur aanspreekpunt voor beheerders van elektrotechnische installaties. iKeur heeft afgevaardigden in de commissies die normen opstellen en evalueren zoals; NEN-EN 50110 / NEN 3140 en NEN 1010.

 

SCIOS

 

Logo SciosDe stichting SCIOS is eigenaar van, beheert en ontwikkelt het kwaliteitssysteem ten behoeve van installatie-eigenaren en inspectie- en installatiebedrijven voor de inspectie en het onderhoud van technische installaties. Dit kwaliteitssysteem is ondergebracht in de SCIOS-certificatieregeling en het SCIOS-certificatiereglement en is eigendom van de stichting SCIOS. In de certificatieregeling worden regels beschreven voor de certificatie van bedrijven en zijn de eisen vastgelegd ten aanzien van opleiding en ervaring van personen die werkzaam zijn bij die bedrijven.

 

Bureau Veritas

 

BV Cert SCIOSBureau Veritas Certification wordt in de Benelux operationeel aangestuurd vanuit onze kantoren in Amersfoort en Antwerpen. Onze Customer Service werkt hier als vast aanspreekpunt voor onze klanten. Samen met één van de grootste poule aan auditoren binnen de Benelux wordt er continu gewerkt aan een optimaal verloop van uw certificeringstraject. We streven ernaar om een certificatiepartner te zijn die audits levert met meerwaarde. Uiteraard blijft uw einddoel doorgaans het behalen van een certificaat. U mag echter verwachten dat wij u uitdagen om uw managementsysteem continue te verbeteren en processen te optimaliseren.

 

InstallQ

 

installqlogoVeilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen.

Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van elektrotechniek.

Over ons

Osnabrugge Elektrotechniek staat voor elektrische veiligheid. Wij voeren onafhankelijke inspecties uit aan elektrische installaties om te toetsen of deze aan de relevante veiligheidsnormen en -/regels voldoen.

Onze diensten

Contact opnemen

© 2023 Osnabrugge Elektrotechniek - Webdesign: Verwey Creatives